Αρχική - Ελλάδα - Ειδήσεις - Οι anonymous παραποίησαν την σελίδα του Υπ. Δικαιοσύνης

Οι anonymous παραποίησαν την σελίδα του Υπ. Δικαιοσύνης

Share

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, η ομάδα anonymous "χτύπησε" την ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αναρτώντας σε αυτήν το παρακάτω video: 

Χαιρετίσματα Ελλάδα. Είμαστε οι Αnonymous. 


Αυτό που συμβαίνει στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Επιλεγήκατε από τους πολίτες σας να ενεργήσετε εκ μέρους τους και να εκφράσετε τις επιθυμίες τους όμως αποτύχατε. «Σκοτώσατε» το πιο ιερό στοιχείο που είχε η χώρα σας και αυτό είναι η δημοκρατία. Η δημοκρατία γεννήθηκε στην χώρα σας αλλά την σκοτώσατε. Τι ειρωνεία! Ο ίδιος ο λαός σας σας μισεί και στέκεστε απέναντι του μην κάνοντας τίποτα για να το αποτρέψετε αυτό. Μπήκατε στο ΔΝΤ χωρίς τη συναίνεση του κόσμου σας. Έχετε στήσει στις πλάτες των πολιτών σας μια νέα δικτατορία επιτρέποντας στις τράπεζες και στους μονάρχες της ΕΕ να τους υποδουλώσουν τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά. Οι άνθρωποι αυτοί πληρώνουν βαριά τα λάθη των κυβερνήσεών τους και εσείς με τον τρόπο σας αναγκάζετε τους ξένους να τους μισούν για κάτι για το οποίο δεν είναι υπεύθυνοι. Τι ντροπή! Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τις δυνάμεις για να επιτίθεται σε πολίτες που διαδηλώνουν προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη. Διαδηλώνουν εναντίον σας όμως δεν θέλετε οι φωνές τους να ακουστούν. Τους στερείτε τη το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης και το δικαίωμα να ζουν. Οι αυθαίρετες πράξεις σας πρέπει να τιμωρηθούν. Υπογράφοντας το ACTA (Διεθνής Εμπορική Συμφωνία για την Καταπολέμηση της Παραποίησης/Απομίμησης) θα στερήσετε από το λαό σας περισσότερες ελευθερίες και θα τον σπρώξετε ακόμα περισσότερο στην καταπίεση. Αγνοήστε μας και ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ! Είμαστε οι Anonymous 
Είμαστε λεγεώνα 
Δεν συγχωρούμε 
Δεν ξεχνάμε 
Θα πρέπει να μας περιμένετε! 
Ο λαός δεν θα πρέπει να φοβάται τις κυβερνήσεις αλλά οι κυβερνήσεις το λαό τους»

από το http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&;id=121632&catID=22Επίσης, απειλούν σε περίπτωση ενεργοποίησης της συμφωνίας ACTA από την Ελλάδα για περαιτέρω επιθέσεις, κυρίως σε ΜΜΕ. 

Anonymous message in Ministry of Justice


Διαβάστε και την ανακοίνωσή τους προς τους Έλληνες

Share

Συντονιστικό Κυκλάδων